Älvsbyn

Vill du vara med och göra världen lite godare?

Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 

Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.

Vi söker nu en helhjärtad, nytänkande och handlingskraftig Underhållsledare som vill jobba i ett värderingsdrivet företag. Polarbrödskoncernen är inne i en spännande utvecklingsfas och som Underhållsledare kommer du hjälpa oss att nå industri 4.0. Det innebär bland annat att du ansvarar för att säkerställa att processer och maskiner i vår anläggning fungerar felfritt och utan avbrott genom effektivt, systematiskt och förebyggande underhållsarbete i ständig utveckling.  
Som Underhållsledare ansvarar du för anläggningens tekniska tillgänglighet och att produktionsutrustning samt fastighet med tillhörande system uppfyller våra krav på kvalité och produktsäkerhet. Du ansvarar också, tillsammans med övriga medarbetare, för att minimera produktionsbortfall, minska energiförbrukning och miljöbelastning i produktionsanläggningen.  
  
Arbetsuppgifterna består bland annat av att planera och säkerställa genomförandet av förebyggande underhållsåtgärder för att kunna hålla anläggningen i det skick som verksamheten kräver. Tillsammans med övriga ledare, Projektledare och medarbetare inom företaget, utvecklar ni anläggningen för att nå högre produktivitet.  
 
I rollen har du ett övergripande ansvar för att leda, fördela och utveckla arbetet inom avdelningen Underhåll och fastighet. Du arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra underhålls-och driftarbetet i samråd med platschef och övriga funktioner inom företaget och tillsammans med kollegor effektiviserar, analyserar och följer du löpande upp aktiviteter och processer inom ditt ansvarsområde.   
 
Vem är du?  
Vi söker dig som jobbat i en ledande befattning och med god förståelse och erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete och förändringsprocesser. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med underhålls- och energifrågor i komplexa produktionsanläggningar. 
Vi tror att du har en Högskoleutbildning med inriktning mot Produktion, Teknik eller Ekonomi, eller motsvarande kompetens inom verksamhetsområdet.​ 
Meriterande är om du även har erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsansvar, samt god förståelse och erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete och förändringsprocesser likt LEAN.​ 
Som person är du bra på att kommunicera och samarbetar väl med andra. Du är drivande och resultatinriktad med ett lösningsfokuserat arbetssätt, samtidigt som du är strukturerad och organiserad. Genom ditt engagemang, goda relationer och fokus på ständiga förbättringar är du med och leder organisationen framåt.  
 
Är du vår nya lagspelare?  
  
Hör gärna av dig till Daniel Wikström, Produktionsdirektör.
Daniel.wikstrom@polarbrod.se, tel 010-450 60 12 


Välkommen med din ansökan senast den 5 juni. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Kontakt
  • Daniel Wikström, Produktionsdirektör, 010-4506012
  • Ellinor Nordsvahn, 010-4506094
Sista ansökningsdag 2022-06-05

Zurück zu Stellenangeboten