Bredbyn

Med hundraåriga traditioner i norrländsk brödkultur är familjeägda Polarbröd ett av Sveriges mest anrika brödföretag. Företaget har sitt huvudkontor i Älvsbyn, Norrbotten. Där ligger det största bageriet. Polarbröd har ytterligare ett bageri i Bredbyn, väster om Örnsköldsvik. I Umeå finns ett kontor och delar av moderbolaget Polarbrödsgruppen AB. Idag är vi totalt 365 medarbetare i koncernen. Koncernen omfattar i första hand Polarbröd, men verkar också inom fastighets- och finansförvaltning. Utöver det är verksamheten självförsörjande på förnybar energi genom fyra egna vindkraftverk. Det övergripande syftet är att skapa möjligheter för människor att leva gott och sunt nu och i generationer. Målet är att generera uthållig försörjning för medarbetare, konsumenter och samhället i stort genom att arbeta strategiskt mot full hållbarhet. Vill du följa med på resan?

Arbetsuppgifter
Arbetes omfattning är heltid och du kommer att arbeta 3-skift. Dina främsta arbetsuppgifter som sommarvikarie på Polarbröds bageri i Bredbyn är paketering och övervakning av brödtillverkning och kvalitet. Att arbeta i produktionen handlar också om att kunna förstå och hantera maskinerna i produktionen.

Kvalifikationer
Du bör vara 18 år, och det är meriterande om Du har:

Teknisk utbildning (gymnasienivå), alternativt inhämtad motsvarande kompetens i annan industri.

Vidare är det bra om Du är beredd att arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 25 i juni till och med vecka 32 i augusti.

Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja semestervikarier ledigt under semesterperioden.

Villkor
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sista ansökningsdag: 2020-03-31

 

Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 8 veckor
Ort Bredbyn
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3
Kontakt
  • Anette Moberg / Bemanningsplanerare, 010-450 6111
  • Annica Jonsson / Bageriadministratör, 010-450 6044
Facklig företrädare
  • Katarina Johansson/Sv Livsmedelsarbetareförbundet, 010-450 6104
Publicerat 2020-01-27
Sista ansökningsdag 2020-03-31

Return to job vacancies