Bredbyn

Vi gör hållbara brödmål tillgängliga för alla. Så lyder Polarbröds vision. Polarbröd är ett familjeföretag med hundraåriga traditioner i norrländsk brödkultur. Vi är också en modern processindustri med fötterna på jorden och blicken mot horisonten. Vi är verksamma i Älvsbyn, Bredbyn och Umeå. Efter branden i Älvsbyn den 23 augusti, då vårt huvudbageri totalförstördes, vändes vår tillvaro upp och ned. Men mycket är sig ändå likt.  

Vi har en lång tradition bakom oss, och en spännande resa framför oss. Parallellt med att vi maximerar produktionen i vårt bageri i Bredbyn är vi är fast beslutna att förbli i Älvsbyn och vi har redan påbörjat resan till ett nytt bageri i världsklass Det kräver nytänkande, helhjärtade och handlingskraftiga medarbetare. 

I fem generationer har vi skapat en egen Polarbrödsfamilj där vi bryr oss om varandra och hjälper varandra att utvecklas. Men vi är inte rädda för förändring. På Polarbröd får du vara med och forma framtiden – både för dig själv, för oss och för kommande generationer. 

Tillsammans kan vi göra världen lite godare. Välkommen till Polarbröd. 

Arbetsuppgifter
Arbetes omfattning är heltid och du kommer att arbeta 4-skift, vilket innebär 3 st. 12-timmarsarbetspass/vecka, två veckor med dagtidspass och två veckor med nattpass på en 4 veckorsperiod. Dina främsta arbetsuppgifter som sommarvikarie på Polarbröds bageri i Bredbyn är paketering och övervakning av brödtillverkning och kvalitet. Att arbeta i produktionen handlar också om att kunna förstå och hantera maskinerna i produktionen.

Kvalifikationer
Du bör vara 18 år, och det är meriterande om Du har:

Teknisk utbildning (gymnasienivå), alternativt inhämtad motsvarande kompetens i annan industri.

Vidare är det bra om Du är beredd att arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 25 i juni till och med vecka 32 i augusti.

Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja semestervikarier ledigt under semesterperioden.

Villkor
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sista ansökningsdag: 2020-03-31

 

Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-06-21
Löneform Lön enligt gällande kollektivavtal
Sysselsättningsgrad 8 veckor
Ort Bredbyn
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1
Kontakt
  • Anette Moberg / Bemanningsplanerare, 010-450 6111
  • Annica Jonsson / Bageriadministratör, 010-450 6044
Facklig företrädare
  • Katarina Johansson/Sv Livsmedelsarbetareförbundet, 010-450 6104
Publicerat 2021-01-26
Sista ansökningsdag 2021-03-31

Return to job vacancies