Polarrenen AB

Vill du vara med och göra världen lite godare?

Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 

Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.

Polarrenen är ett bolag inom Polarbrödskoncernen som arbetar med fastigheter, förnybar energi och finansiell leasing.

Vår vision är att förädla samhället i samverkan för en hållbar framtid och vi söker nu en helhjärtad fastighetschef som tillsammans med oss vill jobba med långsiktig hållbar fastighetsförvaltning. Vårt fastighetsbestånd på cirka 50 000 m2 är lokaliserade i Norr- och Västerbotten och vi har både verksamhetslokaler och lägenheter. Som fastighetschef hos Polarrenen är huvudfokus att förvalta och förädla fastigheter på ett hållbart och effektivt sätt. Målet är stolta, trygga och välmående medarbetare samt nöjda och långsiktiga hyresgäster.

Du har personalansvar för ett team med 3 fastighetsskötare och en verksamhetskoordinator. I ditt arbete har du ett nära samarbete med projektledare och koncernens stödfunktioner och rapporterar till VD. Du budgeterar, följer upp och analyserar ekonomin och energiförbrukningen i fastighetsbolagen med målsättningen att optimera driftsnettot. Du upphandlar varor/tjänster samt ansvarar för befintliga och nya lokalhyresgäster. Fastighetschefen har vidare ansvar för egenkontroll, brandskydd och att myndighetskrav efterlevs.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom verksamhetsområdet samt flerårig erfarenhet av teknisk-/ekonomisk förvaltning av fastigheter. 

Du har en stark förmåga att bygga långsiktigt goda relationer både internt och externt och är duktig på att motivera och engagera medarbetare. Du har minst ett års erfarenhet av att coacha, leda och utveckla individer och grupper.

Goda kunskaper i att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift krävs för rollen samt mycket god vana av att arbeta i IT- och ekonomisystem.

Eftersom vi är ett mindre bolag, med medarbetare på skilda geografiska platser, krävs det att du är handlingskraftig och trivs med att ta ett stort eget ansvar för ditt uppdrag. Det innefattar att arbeta självständigt och ta egna initiativ till förbättringar inom ramen för ditt uppdrag.

Arbetet är varierat och ingen dag är den andra lik, därför är det är fördel om du är bra på att strukturera, planera men också att prioritera i ditt arbete.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Låter detta intressant? Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller kontakta Lars Wikman, VD, 010-450 61 90.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-11-01 eller efter överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Älvsbyn eller Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/10
Kontakt
  • Lars Wikman, 010-4506190
Facklig företrädare
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-07-21
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb