Bredbyn

Vill du vara med och göra världen lite godare?

Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 

Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.

Polarbröd satsar för framtiden och har under det senaste året gjort stora investeringar för att maximera produktionskapaciteten i bageriet i Bredbyn. Vi utvecklar teknik, processer och arbetssätt för att fler ska kunna njuta av vårt goda bröd. Vi söker sommarvikarier som processoperatörer till Bredbyn.

Som sommarvikarie i processoperatörsrollen hos oss ansvarar du för att styra och övervaka de olika processerna efter produktionslinjen samt utföra operatörsunderhåll. Du ställer in och justerar maskiner, banverk sam övervakar flödet efter linjen. Du ansvarar för att de produkter som produceras är av fullgod kvalitet. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är självgående och samarbetar väl. Ständiga förbättringar är ett ledord.

Arbetets omfattning är heltid och du kommer att arbeta skift, där nattpass ingår.

För att jobba som processoperatör på Polarbröd är du minst 18 år och har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå (gärna inom el-& automation, industriprogrammet, drifttekniker/processoperatör eller motsvarande) alternativt teknisk erfarenhet från annan likvärdig industri. 

Ditt engagemang och din förmåga att självständigt använda digitala verktyg i ditt arbete är en förutsättning för att vi tillsammans ska kunna utveckla ett bageri i världsklass.

Det är en fördel om du vill arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 25 till och med vecka 32. För dej som inte jobbat hos oss tidigare vill vi att du börjar senast vecka 24.

Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja semestervikarier ledigt under semesterperioderna.

Villkor: Lön enligt gällande kollektivavtal

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-19
Löneform Lön enligt gällande kollektivavtal
Sysselsättningsgrad 8 veckor
Ort Bredbyn
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Anette Moberg / Produktionsledare, 010-4506111
  • Annica Jonsson / Bageriadministratör, 010-4506044
Facklig företrädare
  • Marie Häggström/Livsmedelsarbetareförbundet, 070-3366424
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb