Älvsbyn

Vill du vara med och göra världen lite godare?

Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 

Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.

Polarbröd satsar för framtiden och har en verksamhet som innefattar hög teknologi- & automationsgrad. Vi utvecklar teknik, processer och arbetssätt för att fler ska kunna njuta av vårt goda bröd. Vi söker nu processoperatörer för sommarvikariat till Älvsbyn.

Som sommarvikarie i processoperatörsrollen hos oss ansvarar du för att styra och övervaka de olika processerna efter produktionslinjen samt utförande av operatörsunderhåll. Du ställer in och justerar maskiner, banverk samt övervakar flödet efter linjen. Du ansvarar för att de produkter som produceras är av fullgod kvalitet. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och samarbetar väl. Ständiga förbättringar är ett ledord.

Arbetets omfattning är heltid och du kommer att arbeta skift, vilket hos oss innebär 3 stycken 12-timmars pass/vecka. Både natt- och dagtidspass ingår rullande i schemat. 

För att jobba som processoperatör på Polarbröd är du minst 18 år och har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå (gärna inom teknikprogrammet, el- & automation, industriprogrammet, drifttekniker/processoperatör ev motsvarande) eller teknisk erfarenhet från annan likvärdig industri.

Ditt engagemang och din förmåga att självständigt använda digitala verktyg i ditt arbete är en förutsättning för att vi tillsammans ska kunna utveckla ett bageri i världsklass. 

Det är en fördel om du vill arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 26 i till och med vecka 33.

Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja vikarier ledigt under semesterperioderna.

Villkor: Lön enligt gällande kollektivavtal

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2024.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-23 ev tidigare vid behov
Löneform Lön enligt gällande kollektivavtal
Sysselsättningsgrad Heltid 100 % under 8 veckor
Ort Älvsbyn
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2
Kontakt
  • Annette Lagerskog / Produktionsledare, 010-4506091
Facklig företrädare
  • Stefan Hortlund / Livsmedelsarbetareförbundet, 070-5257686
  • Linda Eriksson / Livsmedelsarbetarförbundet, , 070-3769288
Publicerat 2024-01-05
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Tillbaka till lediga jobb