Umeå

Med hundraåriga traditioner i norrländsk brödkultur är familjeägda Polarbröd ett av Sveriges mest anrika brödföretag. Företaget har sitt huvudkontor i Älvsbyn, Norrbotten. Där ligger det största bageriet. Polarbröd har ytterligare ett bageri i Bredbyn, väster om Örnsköldsvik. I Umeå finns ett kontor och delar av moderbolaget Polarbrödsgruppen AB. Idag är vi totalt 365 medarbetare i koncernen. Koncernen omfattar i första hand Polarbröd, men verkar också inom fastighets- och finansförvaltning. Utöver det är verksamheten självförsörjande på förnybar energi genom fyra egna vindkraftverk. Det övergripande syftet är att skapa möjligheter för människor att leva gott och sunt nu och i generationer. Målet är att generera uthållig försörjning för medarbetare, konsumenter och samhället i stort genom att arbeta strategiskt mot full hållbarhet. Vill du följa med på resan?

Vi söker nu en helhjärtad, nytänkande och handlingskraftig person som kan stötta oss på avdelningen för strategisk kommunikation inom Polarbrödsgruppen. Om du tycker om att skriva, har ett öga för bild, form och färg, gillar detaljer och att rodda event, ska du se hit.

Vi söker dig som vill jobba inom ett värderingsdrivet företag. Du är strukturerad, vill ta eget ansvar, är prestigelös och lösningsorienterad. Att skapa och stärka relationer är en viktig del i kommunikationsområdet. Därför söker vi dig som gillar att ha kontakt med människor och som har en god känsla för service. Du uttrycker dig med lätthet i tal och skrift och det är ett plus om du kan hantera enklare formgivning och rörligt material.

Du som söker har lägst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot kommunikation. Eftergymnasial utbildning inom kommunikation och media är meriterande. Vi ser gärna också att du har viss erfarenhet från kommunikationsarbete. Tjänsten, som är placerad i Umeå, är tillsvidare med tillträde snarast.

Låter detta intressant? Hör av dig

Kommunikationschef Helena Rönnmark, 010-450 60 04, helena.ronnmark@polarbrod.se
Kommunikatör Kristin Simonsson, 010-450 60 24, kristin.simonsson@polarbrod.se
HR-specialist Anneli Lyckestig, 010-450 60 52, anneli.lyckestig@polarbrod.se

Välkommen med din ansökan senast den 22 december.  

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Sista ansökningsdag 2019-12-22

Tillbaka till lediga jobb